Header_org..jpg

Đačka 22                                                                      tel. 064/120 6 553
31000 Užice                                                                       063/775 0 239
                                                                                                 031/550-020
www.profi-star.com                                               tel./fax 031/550-420

office@profi-star.com
   


KOMPRESORI
PNEUMATIKA


Preduzece PROFI STAR je ovlašceni zastupnik,distributer i serviser MP Kompro Kozama koje je glavni uvoznik CECCATO ARIA COMPRESSA (klipni, vijcani kompresori, freonski i adsorbcijski sušaci vazduha, filteri vazduha, separatori ulja, rezervoari itd.).


101b_Profi_star_d.o.o..jpg 102b_kancelarija.jpg

Pored pomenutog programa nudimo i opremu za mehanicarske radionice italijanskog proizvodaca Alfa (rucne i pneumatske pumpe za ulja, antifrize, pumpe za pretakanje prljavih ulja, prese za mast, pumpe za kociono ulje, creva i motalice za creva, boce za naduvavanje guma, kade za hladno pran prodaje ije delova, uredjaje za istakanje ulja iz vozila itd. Zastupljen je i program pratece opreme italijanskog proizvodjaca ANI (brze spojke, prikljucci, nepovratni i sigurnosni ventili, T i Y racve, reg. pritiska, odvajaci vlage, nauljivaci vazduha kompletne pripremne grupe za vazduh odvajaci vlage i ulja pomocu zeolita.


Preduzece PROFI STAR D.O.O. je potpisnik ugovora o poslovno-tehnickoj saradnji sa A.D. Atlas copcom iz Beograda (ovlašceni agent prodaje i serviser kompresora).

PROFI STAR je takodje i ovlasceni distributer i serviser pneumatskog alata RC – Rodcraft.

Zastupništvo smo dobili od preduzeca Ermax koje je direktni uvoznik, pneumatski pištolji, pneumatske šafilice, pneumatske bušilice, pneumatske heftalice, pneumatski uredaji za pop nitne itd.) . takode imamo u prodaji mehanicarski alat Stahlwille i program kovanih nasadnih kljuceva Koken Japan.

PROFI STAR je i ovlašceni distributer preduzeca Maginus koje je generalni uvoznik auto kozmetike Ma-fra (hemija za beskontaktno pranje vozila, cišcenje unutrašnjosti vozila, boce za nanošenje hemije itd.) .

PROFI STAR D.O.O. je ovlašcen kao partner i agent prodaje preduzeca Tech-Con d.o.o. koje je generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru cuvene italijanske kompanije Camozzi (cilindri, elektropneumatski, pneumatski, rucni i mehanicki razvodnici, automatski ventili, filteri regulatori, zauljivaci ,prikljucci itd.) .

Preduzece se bavi servisiranjem i remontom klipnih, vijcanih i rotacionih kompresora.

Preduzece je pocelo sa radom kao SZR PROFI STAR od 2001. godine. Cvrstom voljom, upornošcu, istrajnošcu stalnim ispitivanjem potreba tržista i usavršavanjem, polako je širilo posao, ali i listu zadovoljnih kupaca.

2006. godine SZR PROFI STAR prelazi u D.O.O. kada je i zapocelo svoju primarnu delatnost – prodaju i servis kompresora Ceccato i Atlas copco, pneumatski alat RC, industrijsku pneumatsku Camozzi i auto kozmetiku Ma-fra u cilju što bolje logisticke podrške i blagovremene reakcije na potrebe kupca, iskren  i pošten odnos prema kupcu je temelj poslovanja našeg preduzeca, a preporuka zadovoljnih kupaca najveci saveznik u poslovanju.

U svakom momentu je moguce dobiti sve relevantne informacije, preporuke, objašnjenja i savete, jer koliko god da nam je važna prodaja, toliko, pa cak i više nam je važno da potencijalnim kupcima, ali i onima koji to nisu pružimo prave i sveobuhvatne informacije.

1_kompresori.jpg


3_kompresor.jpg             2_pneumatika.jpg

Ruža - 19 Apr 2011
Ponuda audio knjiga !!! >>>

Magic Travel - 10 Jan 2011
LETO 2011 - GRCKA >>>

BlueWavesMedia - 11 Mar 2010
Web prezentacije-POVOLJNO >>>

TRG - 23 Feb 2010
APOTEKA TRG-trajno snižene cene svih artikala 5% >>>

TV Alfa - 26 Mar 2009
Cenovnik za marketing >>>

Skadarlija - 23 Feb 2009
Novo u ponudi !!! >>>

Kolo - 15 Feb 2009
Transport robe za Crnu Goru >>>

Park - 11 Feb 2009
Jesenja akcija 2008 "Naoštrite lance na vreme" >>>

Jasna - 22 Dec 2008
COLLIN !!! >>>

Mardacor - 26 Oct 2008
Sigurnosna vrata !!! >>>

Capedunum - 26 Sep 2008
Novi katalog proizvoda >>>

Arsić - 27 May 2008
5% POPUSTA ČETVRTKOM >>>

Kameleon - 11 Mar 2008
Akcija !!! >>>